Valikko Sulje

Ryhtyisitkö vertaistukihenkilöksi? Koulutusta tarjolla 15.2.

ILA järjestää matalan kynnyksen vertaistukitoimintaa vaikeissa avio-/avoerotilanteissa ja huoltajuuskiista-asioissa kamppaileville sekä erityisesti vieraannuttamis- ja huoltakiusaamistilanteissa oleville vanhemmille sekä muille lapsen tilanteesta huolestuneille läheisille. Haemme nyt vertaistukihenkilöitä valtakunnalliseen puhelin- ja chat-tiimiimme. Vapaaehtoisille on vertaistukitehtäviä tarjolla jokaisen omiin aikaresursseihin sovitetusti.

Järjestämme keskiviikkona 15.2. klo18–20 vertaistukikoulutuksen, jossa pääset perehtymään vertaistukitoimintaan tarkemmin. Koulutuksessa perehdytään yleisellä tasolla siihen, millaisia sisällöllisiä haasteita käytännön vertaistukityössä kohdataan ja toisaalta siihen, millaisia toimintatapoja ILAn vertaistuessa noudatetaan yhteydenottajien tukemiseksi. Oma kokemuksesi hankalasta erosta/huoltajuuskiistasta on tosin jo sinällään arvokas osaamispohja vertaistukityölle.

Koulutus järjestetään webinaarina ja se on maksuton. Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 14.2. osoitteessa info@isatlastenasialla.fi.

Jaa tämä muillekin!