Valikko Sulje

Isät lasten asialla ry:n syyskuun viestissä mm. kutsu Tampereen, Porin ja Lahden aluetapaamisiin

Syksyn myötä ILAn toiminta on aktivoitumassa entisestään ja yhdistys järjesti jo jäsenviikonlopun syyskuun alussa toimistolla Pasilassa. Viikonlopun aikana käytiin avartavia ja hedelmällisiä keskusteluja mm. vertaistuesta, aluetoiminnasta ja yhdistyksen strategiasta. Kiitos kaikille mukana olleille.

ILAn syksy jatkuu mm. aluetapaamisin eri puolella Suomea, strategian jatkovalmisteluin ja vertaistukea laajentaen (Vertu -tietoa luvassa myöhemmin syyskuussa).

Tästä viestistä löydät tietoa seuraavista ajankohtaisista asioista:

1. ILAn tulevat aluetapaamiset Tampereella, Porissa ja Lahdessa

2. ILAn strategian valmistelu ja strategiatyöhön osallistuminen

3. ILAssa syyskuussa aloittaneet työntekijät

1. ILAn aluetapaamiset Tampereella, Porissa ja Lahdessa

Isät lasten asialla ry on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö ja tehtäväänsä se toteuttaa myös maan eri alueilla jo toimivien tai uusille alueille perustettavien paikallisryhmien kautta. Paikallisryhmät voivat toimia omien aikataulujensa ja aktiviteettiensa mukaan niin, että ne toteuttavat ILAn sääntöjen mukaista toimintaa. Keskeiset toiminnan muodot ovat vertaistuki ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

ILA järjestää tulevina viikkoina kolme aluetapaamista, joissa suunnitellaan paikallistoiminnan käynnistämistä ja tavataan muita vastaavassa tilanteessa olevia tai olleita. Tapaamisessa käydään läpi vertaistukitoimintaa ja yhteiskunnallista vaikuttamista sekä niiden haasteita alueellisesti ja valtakunnallisesti. Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki jäsenet, kannatusjäsenet ja ILAn toiminnasta kiinnostuneet.

Tulevat tapaamiset:

Tampereen tapaaminen ke 28.9.22 klo 18-20 Kulttuuritalo Laikku (Keskustori 3), kokoushuone Syrjä.

Porin tapaaminen to 29.9.22 klo 18-20. Yhteisötalo Otava (Otavankatu 5), kokoustila Kapinetti.

Lahden tapaaminen ti 4.10.22 klo 18-20. Lahden palvelutorilla (Kauppakeskus Trio, toinen kerros), kokoushuone Järvi.

Ilmoitathan osallistumisestasi Tampereen tai Porin tapaamiseen keskiviikkoon 21.9. mennessä ja Lahden tapaamiseen pe 30.9. mennessä toiminnanjohtaja Petri Honkaselle petri.honkanen@isatlastenasialla.fi tai 040 9521781.

2. ILAn strategian valmistelu ja strategiatyöhön osallistuminen

ILA käynnisti yhdistyksen strategian valmistelun elokuussa ja strategiaa työstettiin ILAn jäsenviikonlopun aikana syyskuun alussa strategiatyöpajassa. Työpajassa tuotettu kooste on laitettu Google Driveen kommentoitavaksi ja jatkostyöstettäväksi. Sitä voivat kommentoida kaikki ILAn jäsenet ja kannatusjäsenet. Mikäli olet kiinnostunut katselemaan, kommentoimaan tai muuten osallistumaan strategian jatkotyöstämiseen, olet lämpimästi tervetullut mukaan työhön. Pyydäthän pääsyn asiakirjaan osoitteesta info@isatlastenasialla.fi.

Strategiatyötä jatketaan lokakuussa myös työpajassa ILAn toimistolla (myös etäosallistumismahdollisuus). Työpajan ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

3. ILAssa syyskuussa aloittaneet työntekijät

ILAssa aloitti syyskuussa kaksi uutta työntekijää: Koordinaatorit Tarja Kvickström ja Teemu Kammonen. Molempien työtehtävissä painottuvat vertaistukitehtävät ja viestintä eri muodoissaan. Koordinaattorien yhteystiedot päivitetään ILAn verkkosivuille lähiaikoina.

Isät lasten asialla ry toivottaa kaikille hyvää alkanutta syksyä!

Yhteystiedot:

www.isatlastenasialla.fi

info@isatlastenasialla.fi

https://www.facebook.com/IsatLastenAsiallaRy

https://www.linkedin.com/company/isät-lasten-asialla-ry/

Jaa tämä muillekin!