Valikko Sulje

ILA kerää henkilökertomuksia

 

Mikään ei ole avartavampaa kuin kuulla toisen henkilön omakohtainen tarina vaikeasta erotilanteesta, huoltokiusaamisesta ja vieraannuttamisesta kuin myös siitä, miten on tullut kuulluksi/kohdelluksi viranomaisten taholta. Erittäin mielenkiintoista on lukea myös sellaisia tarinoita, jotka ovat päättyneet myönteisesti, vaikka matka loppu tilanteeseen on ollut mutkainen.

ILA alkaa kerätä jäsenien tarinoita ja julkaista niitä verkkosivuillaan sekä some-alustoillaan. Tarinoiden tulee olla tositapahtumia, mutta nimet, paikkakunnat jne., muutetaan siten, että henkilöiden anonyymiys tulee suojatuksi.

Lähetämme sinulle halutessasi listan tukikysymyksiä, jos koet sen tukevan kirjoittamisprosessia. Voit kirjoittaa tarinan esim. ranskalaisin viivoin tai yksittäisinä lauseina – kielenhuollon ja tarinan kirjoittamisen hoitaa ILAn viestintä. Voimme sopia myös puhelinhaastatteluajan tai tapaamisen, mikäli olet pääkaupunkiseudulla tai muuten tavoitettavissa. Tarkastutamme tarinan vielä sinulla ennen julkaisemista ja kerromme, missä kanavissa ja koska juttu julkaistaan.

Voit lähettää tarinasi osoitteeseen: info@isatlastenasialla.fi tai kysyä tätä kautta myös lisätietoa.

Jaa tämä muillekin!