Valikko Sulje

Tervetuloa seuraamaan Reconnecting Family – Parental Alienation 2022 konferenssia ti 25.10. klo 12-21 ILAn toimistolle

Parental Alienation Europe järjestää tiistaina 25.10.22 kansainvälisen verkkokonferenssin teemalla ”Reconnecting Family”. Konferenssi on ensimmäinen, jossa keskitytään vieraannutetun lapsen ja vanhemman uudelleen yhdistämiseen vieraannuttamisen jälkeen (https://parentalalienation.eu/parental-alienation-conference-2022/).

Parental Alienation Europe on merkittävä verkosto vieraannuttamisen tunnistamisessa ja vieraannuttamisen vastaisessa tiedon tuottamisessa ja sen välittämisessä.

Isät lasten asialla järjestää konferenssista kiinnostuneille mahdollisuuden seurata sitä ILAn toimistolla tiistaina 25.10. klo 12-21. Voit seurata konferenssin kokonaan tai niiden asian tuntijoiden esitykset, joista olet kiinnostunut. Konferenssin tarkempi ohjelma toimitetaan ilmoittautuneille, kun se on saatavissa.

Voit ilmoittautua seuraamaan konferenssia ILAn toimistolle sähköpostitse osoitteeseen petri.guilland@isatlastenasialla.fi

Oheisesta linkistä löydät tallenteen vuonna 2019 pidetystä Parental alienation konferenssista https://youtu.be/YQXSAVUNngg

Jaa tämä muillekin!